1 paket makarna
Beyaz peynir
Kaşar peynir
100 gr margarin
1 bardak süt
2 çorba kaşığı un
Tuz
Makarnayı haşlayın. Haşladığınız makarnaları bir kez sudan geçirin ve suyunun süzülmesi için bir kenara koyun. Makarnanın suyu süzülürken bir tavada, margarini eritin. Erittiğiniz margarinin içine unu ekleyip karıştırın. Sütü de ekleyin ve sos yapın. Bir tepsiyi yağlayın, makarnanın yarısını tepsiye dökün. Arasına göz kararı beyaz peynir koyun. Kalan makarnayı da peynir üstüne yayın. Yaptığınız sosu da en üste gezdirerek dökün. Bol kaşar peyniri rendeleyip, 200-250 derece fırında üstü kızarana kadar pişirin.
Afiyet olsun...
4 Aralık 2009 Cuma
Fırında soslu makarna
Köstebek Pasta'yı yaptğım gün yemeğim buydu. Yanına da çorba ve salata... Kayınvalidem yemeğe gelelim deyince, tavuğu önceki gün yemiştik, ee ertesi gün de bayramdı. Benim de aklıma bu makarna geldi. :))
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
cecenyam masaallah harika gidiyorsun .
sevgilerimi birakiyorum canim
allahneverdiyse
Yorum Gönder